Mennyt vuosi 2022 sisälsi iloa ja surua. Suuret menetykset olivat Taran ja Tessun lähtö sateenkaarisillalle. Molemmat elivät pitkän elämän. Taran kanssa harrastettiin agilityä kolmosluokassa, mejää avoimessa luokassa ja se saavutti myös luolavalion arvon keinoluolakokeissa. Taralla oli yhteensä neljä pentuetta, joista kolme Ansometsän ja yksi Multakirsun kenneliin. Taran suku jatkuu Ansometsän Kiiskin ja A. Afroditen kautta edelleen. Tara oli kaunis, temperamenttinen, suuri persoona, se rakasti kaikkia ihmisiä, mutta ei välttämättä kaikkia koiria. Tessun kanssa harrastettiin agilityä kolmosluokassa ja rallitokoa mes-luokassa. Tessu oli komea, lempeä ja kaikkia ihmisiä rakastava koira. Sen suku jatkuu A.Kultahipun l. Täpin (kantanarttu Täplän linjaa)  ja A.Afroditen Mellin kautta edelleen.

Edelleen tulee kyyneleet silmiin, kun näitä kahta muistelee. Mutta elämään kuuluu luopuminen niin surullista kuin se onkin. Ajatukset, toiveet ja suunnitelmat on kuitenkin suunnattava tähän hetkeen ja tulevaisuuteen.

Viime vuonna syntyi Ansometsään kaksi pentuetta: Piikulle ( Terrestrial Irene Panic) ja Novalle (Ansometsän Mittumaari).Piikun sulho oli komea jalostuslaina Tsekeistä, Fancy Pants ja Novan sulho oli nuori, salskea Beni ( Joymind´s Sacrament of Wilderness).

Mollin ( Dargaard Mårran) kanssa treenattiin ProCaniksella tokoa. Tavoitteena on päästä alokasluokan kokeeseen v. 2023.

Hupin (Rajbackens Armani) kanssa treenattiin Kati Dahlströmin ohjaukseesa Mouhijärven koirahallilla agilityä. Ohjaajan eli minun jalkavaivojen takia suunnitteilla on palata takaisin rally-tokon pariin. Toisaalta myös hoopers kiinnostaa.

Piikun (Terrestrial Irene Panic) kanssa ollaan käyty YLÖKK n nosekursseilla ja ollaan myös kotona harjoiteltu nose workkia.

Ansi (Terrestria Agatha Rabiata) täytti joulukuussa 15 vuotta, se on agility- ja mejäuran jälkeen siirtynyt ansaitulle eläkkeelle ja viettää rauhallisia kotikoiran päiviä.

Ansometsän pennuille toivon harrastustäyteistä vuotta 2023, menestystä näyttelyissä ja  innostusta erityisesti käyttölajeihin!

Tara ja Tessu

Tessu%20ja%20Tara%20marjastamassa%20kes%

Ansometsän Huhtikuun Uusilumi 8kk LUMI

Ansomets%C3%A4n%20Huhtikuun%20Uusilumi%2

Ansometsän Huhtikuun Jään Helinä 8kk LUNA

Ansomets%C3%A4n%20Huhtikuun%20J%C3%A4%C3

Ansometsän Huhtikuun Hankiainen 8kk LAKU

Ansomets%C3%A4n%20Huhtikuun%20Hankiainen

Ansometsän Huhtikuun Jääriite 8kk ROMU

Ansomets%C3%A4n%20Huhtikuun%20J%C3%A4%C3

Ansometsän Huhtikuun Pälvipaikka 8kk SULO

Ansomets%C3%A4n%20Huhtikuun%20P%C3%A4lvi

Ansometsän Alfa Centauri 7kk UKKO

Ansomets%C3%A4n%20Alfa%20Centauri%207kk.