Viime viikonvaihde oli tapahtumarikas. Lauantaina haimme Merjan kanssa Allin Harjavallasta. Ensimmäinen viikko Merjan hoivissa on sujunut hyvin, kävin tyttöä katsomassa Pluton kanssa. Aluksi Alli oli ihmeissään meistä, mutta pian sillä oli villit leikit Pluton kanssa. Merja on totuttanut Allia vähitellen uusiin asioihin ja yksinoloonkin. Alla kuvia Allista (ikää siis 10vk nyt).

Sunnuntaina kisattiin Niihamassa. Menestys oli oikein hyvä. Tara nousi kakkosiin, Tessun kanssa tössittiin kepeillä (5 vp), Pimu teki nopeimman ajan ykkösissä vaikkakin 10 vp tuli (keppien aloitus ja kontaktivirhe) ja Jazi nousi kolmosiin . Oli kertakaikkisen liikuttavan  hienoa nähdä Pasin ja Pimun pinkovan radalla - heistä kuulemme vielä .

Kisan (Macmadamy of the Crafty Clan)kanssa kävimme Pojun luona kolmasti riiaamassa, mutta Poju laittoi lekkeriksi koko touhun. Eli astutus ei onnistunut - Pojun on saatava vielä aimo annos itseluottamusta ja ehkä ikääkin. Kisan toin sitten Lukan luokse ja homma hoitui. Tosin voi olla että vähän liian myöhään .

Perjantaina 26.2. on Täpin (Ansometsän Kultahippu) laskettu aika. Kovasti on Täpin masu pyöristynyt ja ainakin kaksi pikkurusselia on tulossa. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki sujuu hyvin . Alimmaisena kuva Täpin masusta