Runebergin päivänä kantautui iloisia uutisia Vammalan suunnasta: Heta sai pikkusiskon. On siinä Körmyllä ja Kisalla ihmettelemistä . Onnittelut vanhemmille!

Viikonloppuna on monenlaista koira-aktiviteettia luvassa. Lauantai-aamupäivällä vien Kisaa (MacMadamy of the Crafty Clan) sulhasiin Tampereelle. Sulhasena debytoi Poju (Ansometsän Jaspis). Toivotaan, että Poju hoitaa homman kotiin .

Sieltä suuntaan Harjavaltaan Merjan kanssa hakemaan Allia eli Schadacs Alli-Lottaa. Tämä pieni, karkeakarvainen, tricolour-tyttö asettuu asumaan Merjan hoiviin Ikaalisiin.

Sunnuntaina on vuorossa agilitykisat Niihamassa. Tara ykkösissä ja Tessu kakkosissa. Kisa on sikäli poikkeuksellinen, että Tara kisaa tyttärensä Pimun kanssa samassa luokassa. Ja kisat ovat ensimmäiset viralliset Pimulla viimevuotisen vakavan sairastelun jälkeen. Tessun kanssa samassa 2. luokassa kisaa Jazi, joka puolestaan on Täplän pojan Jedin tytär.  Pimua ohjastaa Pasi ja Jazia Jossu.  Omista radoista viis, kunhan pääsen näkemään vihdoinkin Pasin ja Pimun sekä Jossun ja Jazin radalla .

Sulo-komistus (Ansometsän Eros) on saanut paljon ihailua usealta taholta. Tampereen näyttelyssä se nähdään livenä. Tässä vielä kuvia pojasta.