Ansometsän Alfa Centauri kävi terveystarkastuksessa ja sirutuksessa eilen. Terve pentu kaikin puolin. Sirun laitto sujui hyvin, söi vaan namia kädestä, ahne kun on. Pallitkin löytyivät.

Ruoka on alkanut maittaa paremmin, emä ei juuri enää imetä. Nukkuu pennun kanssa kuitenkin yöllä samassa petissä, joten varmaan vähän antaa ilmeisesti imutella. AC juo kuitenkin vettä kupista jo sujuvasti.

Ulkoiltu on päivittäin ja supinnahkakin on jo tuttu. AC on innokas kaivamaan ja on ollut emonsa ja Piikun opissa sen suhteen. Viljan mökkityömaalla se innokkaana tutkii paikkoja, menee pressujen alle. Välillä saa huudella, kun katoaa jonnekin tutkimusretkeelle. Toistaiseksi on tullut reippaasti kutsun kuullessaan "penkkupenkku" :)

Tessu 15v9kk kävi terveystarkastuksessa. Paino on pudonnut 7,3 kg:aan. Ruoka maittanut huonosti (saanut puoliksi renal ruokaa). Viikko sitten päätin, että saa syödä sitä mikä maistuu. Raakapullat maistuivat ja nyt pussimärkäruoka, lisänä ollut Nutrolin Senior öljy.  Verikokeita otettiin, niistä vastauksia ei ole vielä tullut.

Novan%20Alfa%20Centauri%207vk%20ja%20sup