Ansi kotiutui Lapin reissulta rauhallisissa merkeissä. Hain Ansin Nokialta Hipun ja Jepen treeneistä muun lauman autoillessa mukana. Päästin ne sitten jäälle juoksemaan eikä kukaan edes huomannut, että Ansi oli ollutkaan pois Cool. Eli paluu laumaan sujui Fennellin oppien mukaan, vai miten se meni...

Poju kävi viikolla siistiytymässä viikonvaihteen kv-näyttelyä varten. Siistiytyminen ehkä on vähän liioiteltua, olihan Pasi sen jo hyväksi nyppinyt aiemmin. Kunhan vähän tassuja ja hännän tyven pehkoa tasailtiin Iinan kanssa. Pöytä oli nyt jnkv pelottava paikka, mutta savukalkkuna sai onneksi pojan sulamaan.

Ansi ja Tessu ovat myös menossa Tampereen näyttelyyn: Ansi on päässyt pelkällä hännän pään pyöristyksellä, mutta Tessulta lähtee pitkää karvaa niin paljon kun siitä viitsii nyppiä. Varmaan sunnuntaina tullaan taas yhtä kokemusta rikkaampana kotiin. Odotukset eivät ole suuren suuria, mutta mielenkiintoista nähdä tuo valtaisa russelimäärä kehässä.  Vahinko kun Pimu ei päässyt mukaan, mutta onneksi tyttö on jo toipumaan päin - terveiset Hirsimäen väelle!

Rakkauspennut saavat kohtapuoleen ekan rokotuksensa. Kaikille kuuluu hyvää. Olen menossa Melliä katsomaan viikon päästä.

Toipumisia Lunalle, Ansometsän Pikku Myylle, joka on ollut tänään sterilisaatioleikkauksessa, ja lämpimät terveiset isäntäväelle, joka siellä valvoo pikkupotilaan vieressä!

Alla olevassa kuvassa Sulo 10 viikkoisena. Ansin Lapinkuvat olen nyt onnistunut johonkin hukkaamaan.