Alkuviikolla tein jäljen Taralle ja Rambolle, joka oli vierailulla Viljakkalassa. Näille tein lyhyehkön 300-400 metrin vrk:n vanhan jäljen  kahdella kulmalla. Tara jäljesti hienosti. Video löytyy tästä. https://www.youtube.com/watch?v=G8-P7bnJJUo&feature=youtu.be

Rambolle tuotti ensimmäinen suora vaikeuksia pysyä jäljellä. Jostain  syystä vainu vei jäljen alapuolelle useaan otteeseen. Lieneekö syynä rankkasade, joka tuli heti jäljenteon jälkehttps://www.youtube.com/watch?v=VThVu0X_57cen. Olisiko haju sen takia laskenut rinnettä alas, tiedä häntä. Jokatapauksessa loppujälki meni hienosti. Video tässä.

Kiitos Tuomakselle, jonka "otsakameraa" sain käyttää. Ikävästi vain kuuluu mun puuskutus, jota en saanut muokattua pois....

Ansille tein katkokulman, mutta minulle tuli jäljenteossa ongelmaa, kun tuli vedentäyttämä oja vastaan. Vähän hätiköiden Ansi jäljesti ja sai ilmeisesti vainun sorkasta ennenaikojaan eikä pystynyt sen jälkeen enää täysin keskittymään. Minun on jatkossa tarkemmin suunniteltava katkokulman  teko.

Nero jäljesti lyhyehkön noin 300 metrin jäljen kahdella kulmalla. Hyvin maavainuisesti Nero jäljesti ja pysähtyi kulmille. Valitettavasti ns. otsakamera oli liian ylhäällä, joten videointi ei oikein onnistunut.