Ansin ja Tessun yllätyslehtolapset ovat jo reilun viikon ikäisiä. Orvokki, Lehdokki ja Monimuu sekä enkelipentu-Vuokko  putkahtivat maaliskuiseen aamuun ihan luomuna. Ensihetkistä alkaen Ansi-emä on hoidellut pentusiaan malliemon ottein. Pennut ovat  jo tuplanneet syntymäpainonsa, joten maitoa tuntuu riittävän. Pennut ovat väriltään valkoisia ruskein ja mustin merkein, karvanlaatu tulee olemaan sileästä puolikarkeaan. Narttupennut Orvokki ja Lehdokki ovat jo alustavasti varattuja - uljas, tumma Monimuu-poika on vielä vapaana.

Tässä ylpeä Ansi-emä ja pentue

"Katso, isi tanssii, hän morsian on kai, Mistä hän tuon hunnun ja kukkakruunun sai? Noinko monta kukkaa jo puhjennut on kevätniityllä: Orvokki, lehdokki, vuokko ja moni muu" . (Kauko Kokkonen: Anttilan keväthumaus)

Täpin ja Tessun Lumiset pennut kasvavat Orivedellä, niiden silmät ovat jo auenneet. Pentueesta on vielä vapaana suloiset Lumiukko-poika ja Lumikki-tyttö. Lumikki on väriltään valkoinen ja Lumiukko valkoinen mustin merkein, karvanlaatu tulee olemaan sileä  tai puolikarkea.  Kuvat alla:

Ja kolmas pentuekin on tulossa eli Kisan ja Lukan pentue (Mac Madamy of the Crafty Clan ja Karrell Little Luka) syntyy 12.4. tienoilla. Pipin Taina näki ultrassa neljä pienokaista. Nämä pennut tulevat olemaan väriltään  100 %:sti  valkoisia ruskein merkein ja hyvin karvaisia. Kisa viettää jo tyynen arvokkaana odottavan emon elämää .

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa nämä terveistä ja hyväluonteisista vanhemmista olevat suloiset pennut. Pentumaisesta suloisuudestaan ja pienestä koostaan huolimatta russelit ovat aktiivisia ja toimintaa vaativia koiratiivisteitä