Viikon sisään tuli ajettua noin 2000 km: siihen mahtui astutusreissujen lisäksi hautajaisreissu E-Pohjanmaalle - niin ja tietysti päivittäiset työmatkat.

Maanantaina Mellin proge näytti 9:ää, 14. juoksupäivä. ELL:n mukaan astutuksen pitäisi siis onnistua. Ajelimme toiveikkaana Hausjärvelle (ja keli oli kamala!).  Yritys oli kova, mutta kiinni asti eivät Melli ja Jallu päässeet. Eikö sitten kemiat kohdanneet kuitenkaan, vai mikä lienee syynä. Jallun ensimmäinen astutus oli kumminkin sujunut hyvin ja oli antanut auttaakin. Nyt ymmärrän niitä kasvattajia, jotka ovat käyneet "pojillani" astutusreissulla ja yrityksistä huolimatta ei ole onnistunut - tosin "pojat" ovat olleet  tuolloin ensikertalaisia. .

Tiistaina päädyin sitten pitkän pohdinnan jälkeen, että yritetään vielä Plutoa. Ajattelin, että Mellin juoksu alkaa jo olla ohi, kun neitonen aluksi ärisi siihen malliin. Pluto oli kyllä vähän liian kiihkeä ja kannustusjoukko ulvoi ovien takana. Mutta kyllähän se Melli siitä suli ja homma sujui mallikkaasti 4o minuutin sessiolla.  Saapi nähdä mitä tuleman pitää . Muuten kuluneella viikolla Plutosta tuli isukki Pegin 5 pennelille (4 u + 1n) kennel Mindhuntersilla.

Jos sattuu niin onnellisesti, että Mellin masussa alkaa pikkurusselit kehittyä, niin aikanaan on tehtävä polveutumiskokeet koko porukalle ...

Tässä kuva nuorestaparista (Melli ja Pluto)

Vielä kuva mätsäristä 9.1. Ylöjärven linkissä (Lulu takana ja Orvokki edessä):

Lulu eli Ansometsä Lumikukka

Ja Ira eli Ansometsän Lumihippu - Ira emäntineen harrastaa koiratanssia

Yllä Täppi (Ansometsän Kultahippu) poseeraa Pertun kanssa