Aika kului kuin siivillä, kun katsoo taaksepäin noita kahdeksaa viikkoa. Pennut kävivät eläinlääkärintarkastuksessa ja sirutuksessa PiPi:ssä 1.10., kaikki oli ok. Eppu hieman tutisi pöydällä eikä inahtanutkaan kun siru sinkosi niskanahkan alle. Ebba sen sijaan ei jännittänyt yhtään, mutta auta armias sitä huutoa, kun siru laitettiin. Mutta molempien hännät heiluivat vinhasti toimenpiteen jälkeen.

Kiitos Eija-kälylle, joka kävi joka päivä pentuja ruokkimassa ja ulospäästämässä. Innokkaina ne aina pinkoivatkin, kun oven aukaisi. Mila-emä opetti kuopan kaivuuta ja monenlaista muuta ulkopuuhaa. Piiku toimi lapsenvahtina maltillisesti.

Perjantaina oli sitten lähtöpäivä. Eppua tulivat hakemaan Petra ja Ville jo aamupäivällä. Anne ja Martina tulivat myöhemmin iltapäiväm puolella noutamaan Ebbaa. Monenlaisia suunnitelmia oli pentusten varalle laadittu, mikä onkin tietysti kasvattajan toive, että koirilla jotain harrastettaisiin. Saapi nähdä tapaavatko uudet koiraperheet toisiaan agilitykisojen tiimoilla.

Kaisa ja Hanna tulivat hakemaan Mila-emän kotiin illalla. Voi sitä riemua, kun Mila näki isäntäväkensä :)

Ansomets%C3%A4n%20k%C3%A4%C3%A4pi%C3%B6p