Niin ne viikot hurahtavat ja pennut kasvavat ja ennenkaikkea kehittyvät. Saivat juuri ensimmäisen matokuurinsa. Painoa molemmilla nyt kolmiviikkoisina tasan 1 kilo :). Eli pulskia penneleitä. Olen päivittäin nostanut niitä useita kertoja lattialle kävelemään ja innokkaasti ne tutkivat ympäristöään. Vähän tuo kävely on vielä horjuvaa eikä juoksuaskeleita vielä oteta. Treenin jälkeen alkaakin sitten väsyttää ja on otettava nokoset. 

Urospennulle on koti nyt alustavasti tiedossa, mutta narttupennulle sijoituskoti vielä hakusessa. Toivottavasti se löytyy lähiseudulta. Toivon tietysti, että pennut saisivat aktiiviset kodit, koska tavoitteena tälle yhdistelmälle ovat olleet hyvät käyttö- ja harrastusominaisuudet. 

Mila viihtyy jo pentulaatikon ulkopuolella, mutta imettää ja hoitaa pentujaan säntillisesti. Lattialla ollessa on hieman leikkittänyt jo lapsosiaan. Tarkoitus on tänä viikonloppuna siirtää pennut pentulaatikosta matalempaan petiin,että pääsevät vapaasti lattialla kävelemään motoristen taitojen kehittämiseksi. Niin ja pikkuhiljaa aloitetaan kiinteääkin maistelemaan. 

Milan%20pennut%203%20vk%20ja%202pv%201..

PoikapentuMilan%20urospentu%203%20vk%20ja%202pv.jp

Mila Mila%20istuu%20pennut%203vk.jpg