Heinäkuun ekana viikonloppu kului Teivossa agirotutalkoissa. Tosin sunnuntaina ehdittiin jo kisaamaan Rosen kanssa Xeniorit-joukkueessa Nelli, Cesman ja Nanan kanssa. Ja sijoitus parani viimevuotisesta: nyt oltiin 27. sijalla (52 joukkuetta). Ei ollenkaan huono tulos näiltä veteraaneilta, joiden ikä 10-11-11-12,5v. Senioristartissa tuli valitettava hylly, kun erehdyin matkimaan muiden ohjauskuviota yhdessä kulmassa, jolloin Tessu pääsi hyppäämään renkaalle.

8.7. Tessu oli MH-kuvauksessa Punkalaitumen Hiidenhelmessä. Tuomareina Kai Tarkka ja Marina Bast. Oli kiinnostavaa osallistua kuvaukseen, vaikka Tessun kuvaus keskeytettiin pyynnöstäni. Yllätysosio oli Tessulle liian pelottava. Aiemmatkin osiot: leikki, takaa-ajo, tarttuminen, etäleikki osoittivat jo Tessun haluttomuuden. Ainoastaan tervehtiminen, yhteistyö ja käsittely sujuivat hienosti. Meillä on vielä mahdollisuus osallistua uudelleen mh-kuvaukseen. Mutta se ei liene tarpeen, koska Tessu on hyvin pehmeä laumakoira.

Tasku eli Ansometsän Monimuu oli hoidossa muutaman päivän isäntäväkensä reissun aikana. Tasku sopeutui laumaan hyvin ja tuli erinomaisesti juttuun kaikkien kanssa. Yhtenä päivänä lenkkeiltiin Kirsin, Orvokki-siskon ja Eva-nahkan kanssa.

Ansi, Orvokki ja Tasku juoksevat kilpaa.

Heinäkuun 16. päivä kisattiin Ylistarossa, Kitinojan koulun kentällä. Oli muuten upea paikka keinolammikoineen, jossa koirat pääsivät välillä vilvoittelemaan (ei ollut vielä kieltokyltiiä:). Ensimmäiseltä agiradalta Tessu nappasi sen kauan kaivatun nollatuloksen, sijoitus 1. aika -6,52. Ja nousu KOLMOSIIN

Taran radat eivät menneet nappiin. Kieltoja kepeiltä ja keinulla tuli kontaktivirheet (!) molemmilla radoilla. Taran meno oli kyllä innokasta ja vauhdikasta. Nyt on keskityttävä treenaamiseen ja pidettävä taukoa kisaamisessa.

Tuomaksen avulla saimme uudet esteet maalattua (oli muuten hitonmoinen urakka). Alla kuva esteistä.

Tuomaksen kanssa autoimme maailmaan Havre-vasikan isäntäväen reissun aikana.

Plutokin olisi halunnut kätilöksi: