Pääsiäisenä lumi peitti vielä maan, mutta kun toukokuu tuli niin alkoihan se siitä sulaa. Monenlaista koiratapahtumaa on tähänkin jaksoon mahtunut.

11.4. Tara (Mindura Outback Gem osallistui Luolakoirien taipumuskokeeseen (LUT) Ikaalisissa, tuomarina oli Jouko Pakkala. Tulos A45 p, joka oikeuttaa Taran saamaan tittelin KVA-L. Arvostelu: Koiran luolaan meno kesti, mutta kun meni niin hiekasta kaivoi nopeasti läpi ja yhteys kettuun heti. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätypesään. Koira seuraa hyvin, aloittaa työskentelyn liikkuvalla tyylillä. Kettu tulee haitan alle vastaan ja iskee, koira kestää hyvin iskut painostaen lähituntumasta kokeen loppuun saakka. Voimakkaasti iskevä kettu, jonka koira piti hyvin hallinnassa. Tyhjä luola ja luolalan meno vaikuttavat pisteitä alentavasti.

HIENO TARA, JOKA NYT KÄYTTÖVALIO

 

14.4. kävimme katsomassa Niinan ja Iran koiratanssikisaa Tamskin Tallilla Rajasillalla. Oli mahtava kokemus nähdä tätäkin lajia livenä. Niina ja Ira ovat kehittyneet kovasti ja saivatkin tuloksen, jolla voi nousta seuraavaan luokkaan.

Seuraavana päivänä ajelimme Liisin kanssa Riihimäelle Onnentassuun, jossa Per ja Lotta Axelsson tekivät silmätarkkeja. Lulu (Ansometsän Lumikukka), Pluto (Ansometsän Omega), Tessu (Karrell Lord Chester) silmät terveet, mutta Ansin (Terrestrial Agatha Rabiata) dg muuttui epäilyttävästä kaihiksi, onneksi muutokset vielä lieviä. Myös Lukan (Karrell Lord Chester) kataraktaa edelleen, mutta lievää eikä silmälääkärin mukaan Luka tule sokeutumaan.

Sastamalassa käytiin 22.4. epävirallisissa agikisoissa Ansin, Pluton ja Tessun kanssa. Suvi kisasi Tessun kanssa ihan mukavalla tuloksella. Ja Ansin ja Plutonkin kanssa meni hyvin paitsi että emäntä UNOHTI radan... Sattuuhan sitä .

Lempäälässä kisattiin 28. ja 29.4. Ansin ja Taran kanssa. Ansin meno oli tosi tahmeaa eikä mainitsemisen arvoista tulosta syntynyt. Tara sen sijaan sai toisen aginollallansa 2. sijoituksella. Sekä Ansilla ja Taralla puuttuu enää yksi nolla noususta seuraavaan luokkaan. Mutta ah se voi olla niin vaikeaa... Eeva hieroi sittemmin Ansin selän, joka oli tosi jumissa, ja sai lihakset pehmiämään. Sen jälkeen on pidetty lämmintä kaurapussia joka ilta Ansun selässä ja kyllä se siitä hommasta tykännyt. Lauantaina sitten nähdään, miten hoidot ovat tehonneet. Takut kisat sekä Ansilla että Taralla - pitäkää peukkuja.

Toukokuun ekana viikonloppuna tehtiin Kirsin ja Hanskin kanssa eka verijälki. Plutolla oli vähän liikaa energiaa ja jäljen seuraaminen oli sinkoilua sinne tänne. Ansi sen sijaan jäljesti tarkkaan ja rauhallisesti ilmaisten makauksetkin hienosti. Nyt onkin sitten pariin MEJÄ-kokeeseen ilmo vetämässä.

Pääsiäisenä 2012

Yllätyskrookukset

Tara ja äitienpäiväkukka (Kiitos Heini )

Talviturkin heitto

Rambo + muut metsätiellä

Mitä isot edellä sitä pienet...