Aika menee kuin siivillä enkä ole ehtinyt tehdän ns 3-viikkoispäivitystä, vaikka lomani olen omistanut näille pennuille.Ylihuomenna 8.7. pennut täyttävät 4 viikkoa. Enemmän kuvia ja videoita on fb Sisupennit ryhmässä, jonne olen liittänyt pennuista kiinnostuneita. Molemmat nartut ja toinen uroksista ovat alustavasti varattuja. Eli toinen uroksista vielä vailla kotia.

Vähän yli kolmeviikkoisena siirsin pennut ns lattialle, koska suurin uros jo tuli pariin otteeseen pentulaatikosta pois. Motoriikka on kehittynyt lattialla huimasti ja pennut kävelevät jo sujuvasti. Pientä painiakin on alkanut esiintyä.

Tällä viikolla saivat eka kerran kiinteää ruokaa eli naudan jauhelihaa. Ne kävivät ahnaasti kiinni ruokaan ja hetkessä lautanen oli tyhjä. Nyt ne ovat saaneet turvotettua starteria jauhelihan kanssa ja hyvin maistuu. Pienet naskalit ovat puhjenneet pentujen suuhun. Ahkerasti ne imevät edelleen ja sitten taas uni maittaa.

Penni hoitaa niitä hyvin ja lepää välillä sohvalla. Penni painoi viikko sitten 7,2 kg ja eilen samanverran. Pennut ovat jo kilon painoisia eli 1075, 1060 (urokset) ja 1050,937 (nartut). Karvanlaadusta on vaikea vielä sanoa mitään, ovat kaikki yhtä siloturkkisia.

Tässä kuvia.(jostain syystä en saanut tallettea enempää..)Sisupenni%20pienin%20ja%20mamma.jpg

Sisupennit%20sy%C3%B6v%C3%A4t%20kiinte%C