Ensimmäisen kerran oli tartuttava kolaan, kun ensimmäiset lumet tulivat. Koirat nauttivat täysin siemauksin lumesta, jossa tuntuu metsäneläinten jäljetkin viipyvän pidempään. Tessun ja Ansin kanssa on treenailtu agilityä viikottain, tosin kotiharjoittelut ovat jääneet aika vähiin. Tarakin aloittaa agilitytreenit puolen kuun aikaan.

Osallistuimme Meirän hallin epävirallisiin kisoihin lauantaina 14.11. Ensimmäinen rata meni Taralla ja Tessulla aikalailla pieleen. Tara on niin intoa piukassa, ettei tiennyt mihin olisi pinkonut. Sen mielestä halli oli tarkoitettu ainoastaan hänen ylhäisyydelleen. Toisesta radasta tuli kieltojen myötä hylly, Tara kun meinasi mm ohittaa sekä puomin että A-esteen. Tessulla tuli kontaktivirheitä (häpeä Leena!), mutta toisella kierroksella se tempaisi 0-radan erinomaisella ajalla voittaen 1. tilan. Hyvä Tessu!

Kisoihin osallistui myös Jossu ja Pasi koirineen. Jossu starttasi Jedillä ja Pasi Pimulla. Pimulla riitti intoa vaikka muille jakaa, eikä radat menneet ihan nappiin. Vauhtia tuossa neitosessa piisaa vaikka muille jakaa. Siinä on Pasille haastetta:). Jedi on radoilla vanha konkari (hiljattain tuli täyteen 9 vuotta - onnea Rasse ja Jedi, Tanita ja Evita), tsemppiä vaan Jossulle ja Jedille edelleenkin . Koko Ansometsän lauma toivottaa koko sydämestään  suloiselle Pimulle toipumista koko vuoden kestäneestä sairastelusta !

Hanna starttasi Jepellä eka kerran niin, että näin heidät radalla kisaamassa. Vaikka halli oli tuttu niin taisi sekä ihmis- että koirapaljous sen verran jännittää tätä parivaljakkoa, ettei suoritukset yltäneet osaamistasoon. Ihan mukavaa menoa kuitenkin - vauhtia tuntuu Jepellä olevan ihan riittävästi. Ensi vuonna nähdään tämä koirakko virallisilla kisakentillä - onnea .

Ensi viikonvaihteessa onkin Jyväskylän näytelmät, jonne osallistun Pluton ja Mellin kanssa. Ekat viralliset junioriluokassa - pidä peukkuja.

Muuten Meirän halli Nokialla oli ihan mukava yllätys, kun sinne vihdoin Hannan opastuksella löysin. Alusta oli hyvä ja lämpötila sopiva. Ja kanttiininpitäjä oikein ystävällinen kahvia ja pipareita tarjoillessaan.

Kuvat meirän hallissa eivät oikein olymppuksella onnanneet, mutta tässä kumminkin:

Ekassa Pimu ja Pasi (A:n takana) sekä tuomaroimassa Jukka Leppälä

Tokassa näkyy Jepen hännänpää sekä Hanna

Kolmannessa Jedi ja Jossu.