Äitienpäivästä on kulunut jo yli kuukausi juhannukseen, nyt vasta toimeennuin kirjoittamaan kuulumisia tänne blogiin. Rokuan kisat peruuntuivat meidän kaikkien pettymykseksi, joten juhannusta olen viettänyt ihan kotioloissa Pikku-Pispalassa Otsan rypistys. Toivotaan, että taas ensi kesänä päästään Rokualle juhannuskisoihin.

Tessun kanssa on kisattu muutama startti: Tampereella putosi rima ja keppien sisäänmenossa kiellot. Nokialla sen sijaan kepit sujuivat, hyppyradalta luultiin jo saavamme ekan nollan, mutta ensimmäinen rima olikin pudonnut. Sijoitukset 3. ja 4.  Eiköhän ne nollatkin ala pian olla saavutettavissa.

Lukan kanssa olimme Puputin Tarjan tokokurssilla alokkaasta avoimeen sekä Kati Selkämaan tokokurssilla. Lisäksi osallistuttiin epävirallisiin tokokisoihin Mutalassa. Meillä vaan nyt ei kertakaikkiaan liikkeet suju, lienee harjoittelun puutetta... Tavoitteena olisi kumminkin osallistua elokuussa tokokisaan oikeesti, joten treeniä, treeniä.

Ansilla ja Taralla alkoi juoksut samana päivänä 31.5. ja päättyivät nyt juhannuksen alla. Tytöt olivat kotona koko ajan lukuunottamatta Ansin vajaata viikkoa Hannalla. Olihan se aika hulabaloota poikien kärvistellessä. Onneksi Ikean portit toimivat tällä kertaa Kieli ulkona.

Nyt on emännälle taas iskenyt pentukuume ja niinpä Ruotsista löytyikin suloinen sileä trikkipoika. Vanhat russelikaverit kiinnostuivat jalostusoikeuksista ja ensi viikolla naperon pitäisi saapua Suomeen sikälimikäli meikäläinen antimatkustaja löytää Tukholmassa keskusrautatieaseman... Kuva tulokkaasta alla.

Hämeenlinnasta on kuulunut toiveikkaita uutisia Pimun suhteen. Se on saanut luvan liikkua enemmän ja on jo osallistunut Pasin kanssa möllikisoihin voittaen ylivoimaisesti. Lääkitys on tietysti vielä päällä, mutta keuhkot nyt puhtaat eikä likka kuulemma enää rohise. Toivotaan, toivotaan edelleen paranemista. Hirsimäessä kiitää myös uusi penneli, Puuska joukon jatkona.

Agirotu on kahden viikon päästä ja siellä startataan neljän russelin voimin: Tessulla 4 starttia, Lukalla 2 ja Taralla 1 sekä Rose osallistuu Xenioreissä joukkuekisaan. Toivottavasti emännän kunto kestää... Päästään samalla vierailemaan Tiinan, Helmin ja Allin luona Orimattilassa, tai oikeastaan päästään majailemaan - varokaa vaan.

Olen ilmoittanut ensimmäiseen historialliseen russeleiden erkkariin 11.7. Kisan (Mc Madamy of the Crafty Clan) sekä Mellin ( Ansometsän Afrodite) ja yllätys yllätys myös uuden tulokkaan (pikkupentuihin viimeksimainitut). Näyttelyyn on ilmoitettu yli 150 koiraa.

1245487539_img-d41d8cd98f00b204e9800998e