Miten nopeasti aika rientääkään päivien lyhetessä.

Lokakuussa käytiin keinoluolilla kettua katsomassa, mukana olivat Tara, Pluto ja Ansi sekä Orvokki, Alli ja Lisbet, Jeppe ja Hippu. Näistä eniten ketusta innostui Lispet Hipuntytär. Pluto haukkui jämerällä äänellä kettua eikä huonommaksi jäänyt Ansikaan. Tara kaivoi hienosti hiekkaesteen.

Kokeessa 27.10. Taran A-koe tyssäsi alkuunsa tyhjän luolan tarkastukseen. Syynä lienee valeraskaus, jota sitten kestikin pari viikkoa kokeen jälkeenkin. Kukapa sitä nyt pimeään luolaan menee, kun pennut vartoo kotona .

17.10. käytiin katsomassa Kirsin Pepin MH-kuvausta, jonka Peppi sitten läpäisi hienosti. Onnittelut!

Russeleiden rotumestaruuksissa Tampereella Tamskin tallilla pääsivät sekä Tara että Tessu finaaliin (Tara sai jopa nollan hyppäriltä,ei sij.), mutta finaalin agiradalla ei sitten menestystä tullut. Taran tie tyssäsi renkaalle, Tessulla taisi tulla kontaktivirhe ja yliaikaa. Tästä sitten jäätiinkin treeni- ja kisatauolle loppuvuodeksi.

Loka-marraskuussa käytiin muutaman kerran verijälkeä harjoittelemassa Lintuharjun maastossa: mukana Snigge, Kisa ja Orvokki. Ja taisi Plutokin yhden jäljen mennä. Snigge osoittautui tosi osaavaksi jäljestäjäksi ja yksi jälki ajettiin pilkkopimeässä kahdestaan, täytyi vain luottaa Snigen taitoon ja hienostihan kaadolle päästiin. Näistä jäi porukalle into mejä-treeneihin ja mahdollisesti joskus kokeeseenkin.

Marraskuun synttärisankarit ovat 10-vuotiaat Jedi, Rasse, Evita ja Tanita . Onnittelut näille Täplän ja Nipsun jälkeläisille ja tervehdys isäntäväille myös. Kuvassa Rasse ja Jedi pieninä poikina.