Niin vaan joskus käy, että koiralle ja tässä tapauksessa sijoituskoiralle, joudutaan etsimään uusi koti. Perhetilanne muuttuu eikä olekaan enää aikaa riittävästi koiralle. Koirasta, josta on jo tullut perheen jäsen, ei ole helppo luopua. Kunnioitan Pennin perheen päätöstä ja olen luvannut etsiä Pennille uuden kodin, jossa olisi aikaa sen kanssa puuhailla ja mahdollisesti jotain myös harrastaa. Tällä hetkellä Penni asustaa Viljakkalassa, syntymäkodissaan.

Penni on syntynyt 2.5.2013. Se on valkoruskea ja sileäkarvainen. Se kävi luonnekuvauksessa 12.9.2015 ja suoritti sen hyväksytysti. Tällä hetkellä tulos ei vielä näy KoiraNetissä. Viime keväänä Penni kävi näyttelyssä jonkiverran tuhdissa kunnossa ja arvosteluksi H eli Hyvä. Luonteeltaan se reipas, tulee toimeen muiden koirien kanssa, pitää lapsista ja aikuisista.

Uuden kodin suhteen olen melko vaativa. Toivon, että koti on Pennin loppuelämän koti, jossa se saa aktiviteetteja ja saa olla kaikessa perheen elämässä mukana. Ei ole myöhäistä aloittaa harrastuksia sen kanssa, onhan ikää vasta 2v 5kk.

Penni on sijoituskoira, joten se on toistaiseksi kasvattajan omistuksessa. Tarkoitus on teettää sillä pennut jossain vaiheessa ja se jatkaa edesmenneen Täplän sukua. Voit lukea lisää sijoituskoira-asiasta: http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/fi/koiran-hankinta/mika-on-sijoituskoira

Penni%20katsoo%20kameraan%2031.12.2004%2

Penni%20vasen%20sivu%2031.12.2004%2023-0