Teille kaikille ystäville ja tutuille!  Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme . Ja tietysti koirakavereistamme myös. Uudenvuodenvaihde sujui rauhallisesti, onneksi pauke oli niin jatkuvaa, ettei koiratkaan reagoineet sen kummemmin. Luulivat varmaan tietä jyristeleväksi rekkaletkaksi...Eli me vaan käännettiin kylkeä kun vuosi vaihtui .

Koulutuksissa on ollut joulutauko, joten olemme levänneet ja lenkkeilleet tämän ajan.  Pluton kanssa on treenattu naksuttimella korokkeelta maahantuloa kontakteja silmälläpitäen. Hitaasti ja varmasti. Nyt on jo vihjesana otettu käyttöön ja seuraavaksi pitäisi sitten kokeilla häiriön kanssa, pysyykö poika etutassut maassa ja takatassut korokkeella. Minkä Pluto oppi parissa viikossa, saman oppi Ansi yhdellä harjoituskerralla! Se kun pentuna onkin ollut Veli-Matti Ahosen opissa, joten on nopeampi tarjoamaan toimintoa. Meikäläiselle systemaattinen kouluttaminen ei ole mitenkään helppoa, mutta ehdottomasti palkitsevaa. Joten jatketaan.

Muuten Peggyltä tuli Plutolle postia, että jälkikasvua on tulossa! Laskettu aika tammikuun 20. päivä.

Mellin juoksu ei ole vielä alkanut, joten Rocco joutuu vielä morsiantaan odottelemaan. Korjaus:  Mellin juoksu alkanut 4.1. joten kosioretkelle Jallun luokse (Rocco) päästään toivottavasti14.-16.1.

Alla joulunajan otoksia. Ekaksi kuva Prinssistä ja Amarylliksestä:

Sitten Tessusta, joka pukeutui muoviasusteisiin (halusi varmaan osoittaa kaikenlaisen muoviroskan turhuuden):

Seuraavan Snigge ja Ansi ja taitaapi siinä olla osa Taraakin ja Täplän kuonoa (Viljan ottama kuva).

Pluto (tuleva isukki )huilaa matolla:

Ja Luka inhoaa kuvien ottamista ja yrittä häipyä kameran edestä (Viljan ottama kuva)

Tässä söpöilee Rose, joka täytti 27.12. kokonaista 13 vuotta.

Täplä avusti tonttua lahjakääreissä, Täpy täytti 13vuotta  sisarensa Rosen tavoin 27.12.

Ja lopuksi kuva Tarasta, joka mielellään kiipeilee tuolin selkänojilla: