Tammikuu on hurahtanut yli puolenvälin. Ansi ja Tara palasivat tänään kahden viikon juoksuevakosta ja sopeutuivat yllättävän hyvin takaisin kotipirtille. Tosin nuoremmat pojat innostuivat paluusta, mutta ne palautettiin nopeasti maantasalle. Treenit heilläkin alkavat tulevalla viikolla eli paluu arkeen pikkuhiljaa.

Alli-Lotta pääsee sijoitukseen Merjan luo Ikaalisiin, mikä on oikein mukava juttu . Pepin ja Lotan pennuista on vapaana vielä Ansa-Lotta ja Ada-Lotta yllättävien peruutusten takia. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Kirsiin Kennel Schadacs http://schadachs.kotisivukone.com

Snigge aloitti tapakasvatuskurssin ProCaniksessa ja se oli ensimmäisellä kerralla jnkv ihmeissään uudesta paikasta ja sen äänistä. Mutta mukavasti se kuitenkin ottaa kontaktia. Naksuttimeen se on jo ehdollistunut hyvin. Mutta istumaan en ole kuitenkaan raaskinut opettaa.

Ensi lauantaina todennäköisesti varhain starttaamme Marin kanssa Ylivieskan (niin luit aivan oikein) näyttelyyn Täpin, Sniggen ja Taran kanssa . Tuomarina siellä Kipinä.

Alla tänään otetut kuvat lumilenkiltä - ylimmässä Luka ja toisessa muita.