Nokian agilitykisoissa 29.5. Tessun kanssa juostiin hylly, joista ei voi syyttää kun ohjastajaa, jonka känny soi lähtöaitiossa ja muutenkin ajatus oli hukassa. Vetta satoi kuin Esterin sanonko mistä ja tuomarin oivalluksesta radalla oli pussi, jonne juuttui neljä ekaa miniluokkalaista Tara mukaanlukien ja hyllyhän siitä sitten...Agiradalla sen sijaan viidellä vp:llä ja yliajalla päästiin kuitenkin palkintopallille palloilemaan :) Hyvä Tara .

Takutien kisoissa 2.6. tehtiin tosi hieno rata Taran kanssa loppusuoran renkaalle asti, jonka läpi Tara ei sitten suostunut hyppäämään millään = hylly. Liian läheltä yritin korjata asiaa. Mutta päästiinhän me toisella radalla toiseksi (?) muistaakseni, joten jotain hyvitystä mukaan saatiin. Tessu huuhaili kaksi kertaa kentänreunan yli, joten hyllynhän siitä pukattiin.. Oli hieno nähdä radalla myös Pimu, joka kiitää Pasin ohjastamana kuin nuoli. Valitettava hylly kuitenkin tuli, kun putki houkutti.

Tässä linkki mun ja Taran "taaperrukseen" hyppyradalla, kiitos Pasi: http://www.youtube.com/watch?v=d6fEarNaQU4
Että oikein juutuupissa näkyy .

Kesäkuun ekan viikonlopun tietämissä lähti Akrikola-pentueen Hugo-Seilori, Rolle-Kola ja Kyösti-Vikkelä maailmalle. Niinpä Kisa-emäkin palasi kotikonnuilleen Hämeenkyröön ja siirtyi kokonaan Eevan omistukseen. Iloisena uutisena mainittakoon, että myös Kisan tulos linssiluksaatio geenitestissä  normaali kuten muillakin Ansometsän kennelin koirilla  .Kuvassa veljekset viimeisillä yhteisillä päivänokosillaan:

Eetu-Viiva ja Leevi-Veltto odottelevat vielä koteihinsa pääsyä. Orvokki-neito sai kuin saikin kodin seurakavereiden Kirsin ja Hanskin luota: siellä Eva ja Hobbe nahkikset jo odottavat uutta kaveria . Alla olevassa kuvassa Orvokki etualalla.