Mila on alkanut pyöristyä lupaavasti, joten odottelemme pentujen syntyvän juhannuksen tienoilla. Mila on voinut hyvin tiineyden alun ja ruoka maittaa hyvin. Isäkoira Billy valmistautuu agilityn sm-kisoihin Tampereella 12.-14.6. 

Ansi eli Terrestrial Agatha Rabiata osallistui MEJÄ kokeeseen Ikaalisissa 25.5. ja sai 1. tuloksen 46p. Näinollen hän siirtyy VOI luokkaan. Seuraavassa koeselostus:25.5.2014 Ikaalinen MEJÄ koe, Tuomari Aila Hauskamaa. Ansi (Terrestrial Agatha Rabiata ) 46 p. AVO 1. tulos. Koeselostus: Ansi ohjatusti jälkityöhön, alussa pientä haparointia, mutta sitten lähetetään viemään pukkaa pääosin ilmavainulla. Muutamia pistoja jokaisella osuudella. Ensimmäinen kulma pitkäksi, palaa kaartaen jäljelle. Makuut merkkaa, toisen nopeasti , viimeinen kulma tarkasti, Kaadolle tulee suoraan ja se kiinnostaa. Koko porukka sai luottaa Ansin taitoihin tänään :)

Osallistuimme taannoin Pennin (Ansometsän Unna-Linnea) ja Neron (Valerio Violetta Jack) mätsäriin,joista seuraavat kuvat. Ensimmäiset Pennistä ja ryhmäkuvassa Penni, Alva-collie ja Nero.

.Penni%20etu%201-normal.jpgPenni%20Ansomets%C3%A4n%20Unna-Linnea%20Penni%2C%20Alva%20ja%20Nero%20m%C3%A4ts%