Tänä aamuna herätys oli kirjaimellisesti kukonlaulun aikaan kolmelta. Koirat ulos, pisulle, pesulle, koirille ruuat, kahvit naamaan, koirat autoon ja eikun auton nokka kohti Orivettä. Sieltä Marin kyydissä ajeltiin reilu 300 km pohjoiseen läpi satumaisen lumisten maisemien kohti Nivalaa. Mukana koirat: Täppi, Tara ja Snigge.

Tuomari Markku Kipinä

Ansometsän Kultahippu

Hyvä koko ja mittasuhteet, hyvät korvat, pyöreähköt silmät. Hyvä lapa, mutta lyhyt olkavarsi. Hyvä häntä. Useita peremolareja puuttuu, hyvä väritys, kiva luonne.

Nuo EH, NUK2

Mindura Outback Gem

Hyvä koko ja mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Häntä voisi olla suorempi. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

AVO ERI, AVK 2, PN 4

Macbraedly Darkpassage

Mittasuhteeltaan oikea. Sileä turkki, hyvät silmät. Hyvä häntä. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Valitettavasti koiralla vaan 4 yläetuhammasta.

AVO T

Olimme Marin kanssa iloisesti yllättyneitä Täpin menestyksestä varsinkin, kun sen masussa ilmeisesti kasvaa pieniä russelinalkuja

Taralta jäi jälleen serti saamatta, mutta onhan yritetty. Ne kun vaan ovat nykyään niin tiukalla .

Snigge sai tyytyä T:hen, mikä oli pettymys. Komea poika kun on, mutta minkäs sille voi kun kaksi hammasta puuttuu...

Kotona olin klo 18 aikaan. Kiitos Marille mukavasta matkaseurasta ja tasaisesta kyydistä sekä Eijalla ja Matille kotipoppoon ulkoilutuksesta