Milan ja Billyn pennut syntyivät torstai-aamuna 13.8.2015 (Ansometsän Hali & FI AVA FI AVA-H EE AVA Stallhagen´s Bill Clinton yhdistelmä KoiraNetissä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=ER12544/09&ReknoE=FI24972/11. Pennut syntyivät 59. tiineyspäivänä 1. astutuksesta.  Ensimmäinen pentu, narttu syntyi klo 9.48 ja toinen, uros 10.30. Pentuja tuli siis kaksi kuten eläinlääkäri Kaisa Ylä-Tuuhonen varmasti ultrassa näkikin. Pennut hakeutuivat nopeasti nisille ja emo huolehtii niistä tunnollisesti. Punnitsin pennut vasta illalla urospentu painoi 253g ja narttupentu tasan 200 g. Molemmat ovat nätisti värittyneitä: päässä symmetrisesti ruskeaa (nartulla sydän ja uroksella vaakuna) sekä hännänjuuressa perinteiset täplät. Pennut ovat virkeitä ja normaalin oloisia.

Molemmat vanhemmat ovat terveystarkastettuja ja terveiksi polvistaan ja silmistään todettu. Molemmat ovat saaneet näyttelyistä ulkonäöstään arvosanan ERI = erinomainen. Billy on kunnostautunut agilityssä ja jatkaa edelleen agilityuraansa sm-tasolla. Molemmat vanhemmat ovat olleet terveitä. Emä Mila on hyvin kevyesti puolikarkea ja isä myös puolikarkea (=broken). Milan isä on sileä trikki ja emä puolikarkea valko-ruskea, Billyn emä (FI AVA Stallhagen´s Matilda) on sileä trikki isä on puolikarkea, valkoruskea eli pennuista tulee joko sileitä tai puolikarkeita. Väriltään ne näyttävät olevan valkoruskeita. Kuvia vanhemmista löydät alempaa blogista. 

Molemmat vanhemmat ovat hyväluonteisia, isä agilityvauhdistaan huolimatta tuntuu rauhallisemmalta kuin vilkas Mila. Mila on läpäissyt MH-luonnekuvauksen hyväksytysti. Valitsin Billyn Milan sulhoksi luonteen, agilitymenestyksen ja sukutaulun perusteella. Milan takana on käyttövalioita luolilta. Toivon myös, että tämän yhdistelmän pennuista tulisi rakenteeltaan sopusuhtaisia moneen käyttö- ja harrastuslajiin.

Mikäli olet kiinnostunut näistä pennuista, niin ota yhteyttä. Narttupennulle etsin sijoituskotia mielellään Pirkanmaalta. Pennut ovat luovutusiässä (8 vk) 8.10. alkaen.

Kuvassa Mila ja pennut 13.8.2015

Mila%20ja%20pennut%2013.8.2015%202..jpg

Ja Mila pentujensa kanssa 14.8.Milan%20pennut%201%20pv.jpg

 

Isä Billy Billy%20etu.jpg

Emä MilaAnsomets%C3%A4n%20Mila%20vasen%20sivu.jp