Kevät on edennyt toukokuulle ja vappuviikonloppuna aurinko helli luontoa. Kasvu on huikeata, mutta kuiva maa kaipaa jo saderipausta. Huonoja uutisia tuli Hämeenlinnan suunnasta: Pimun sairaus onkin vakavempaa sorttia kuin jo välillä luultiin. Koepalatulos tulee alkuviikosta. Nyt on aloitettu rankka kortisoni- ja solunsalpaajakuuri.  Toivotaan kumminkin, että vielä kerran kaikki kääntyisi parempaan suuntaan!

Pasi on kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta kasannut itsensä ja saavuttanut Jedin kanssa sm- ja mm-karsintanollat! Hienoa Pasi ja Jedi Hymy.

Ansi heitti talviturkin uiskennellen Kyrösjärvessä kilpaa melkein selässä lentävän telkän kanssa. Muut vain uskaltautuivat kahlailemaan rantavedessä. Muuten on vietetty rauhallista viikonvaihdetta puutarhatöiden parissa. Tulevalla viikolla alkaa kesätreenit Mutalassa, jonne ilmoitettu Tara ja Tessu Caritan ryhmään sekä Luka vapaaharjoittelluun.

Alla kuva Pontesta, 6-vuotiaasta kastroidusta russelipojasta, joka asuu Rovaniemellä ja etsii rodun tuntevaa kotia. Multa saa yhteystiedot. Toivotaan, että Pontte löytää kivan kodin.

1241372365_img-d41d8cd98f00b204e9800998e