Eilen osallistuimme Pirkanmaan aluetoiminnan järjestämään Russeliriehaan Niihaman maneesilla. Ansometsän Afrodite eli Melli sijoittui leikkimielisessä näyttelyssä Pontevin Pentu luokassa neljänneksi Riikkan esittämänä. Hienosti pikkuneiti 4,5 kk esiintyi!

Vauhdikkain veteraanikisassa Rose-täti 11,5v saavutti toisen sijan, ykköseksi yltti näistä kahdesta tuomarin mukaan aidosta veteraanista Wanda 9v. Hienoa vauhtivetskut!

Tessu-pappa valittiin Uljaimmaksi Urokseksi, mitä se kieltämättä kyllä onkin Cool.  Hannan ja Tonin Jeppe Täplänpoika saavutti neljännen sijan makkaransyöntikisassa häviten himpun verran isälleen Rinolle. Agilitykisassa Jeppe voitti kilpailevien luokassa päihittäen siinä vuorostaan  Rino-isukin. Onnittelut Jepelle!

Hämeenlinnasta kantautui uutisia Pimusta, jolla koepalojen mukaan ei sentään syöpää vaan keuhkoissa eosinofiilinen tulehdus. Kortisonin ja solunsalpaajan lisäksi aloitettiin antibioottikuuri. Toivon sydämestäni, että Pimu paranee entiselleen - toivoa ei ole heitetty!

Kesätreenikausi Mutalassa on alkanut Taralla ja Tessulla. Tara oli revetä liitoksissaan päästessään agilityradalle. Ilmoitin Tessun Takuttien ja Nokian kisoihin.

Kuvassa Ansometsän Amor eli Amor 16 vk.

1241970762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e