Osallistuin Pluton, Ansin ja Taran kanssa Tamskin järjestämiin epävirallisiin agilitykisoihin Eteläpuistossa 6.7. Pluton kanssa kisasimme ns. putkiradalla ja yllätys-yllätys hypyissä ei ollut rimoja lainkaan. Ja kilpailevat olivat samalla lähtöviivalla aitojen möllien kanssa . Pluto selvisi radasta hienosti, ainoastaan yksi kielto putken takaaleikkauksella (valsseja oli vaikea ottaa kun ei rimoja) ja aika oli neljänneksi nopein, sijoitus oli 7. Tässä linkki suoritukseemme (kiitos Hanna ja Toni).  http://www.youtube.com/watch?v​=N098fD4xJic
Ansin kanssa kisasimme mölliluokassa - siinä ei ollut keppejä eikä keinua. Ansilla oli vauhti päällä ja suoritti radan virheettä - tosin meikäläinen ansaitsisi tukkapöllyn  epätäydellisistä pysäytyskontakteistä . Tulimme  kolmansiksi 0-tuloksella. Tässä linkki suoritukseemme: http://www.youtube.com/watch?v​=5Yny0ERQyyQ .

Tara juoksi kilpailevien radan ainoana alle ihanneajan  ja lunasti paikan 1. pallille. Taralla oli tosi hyvä vauhti ja into. Lisään linkin rataan, kunhan saan sen itselleni. Ja tässä linkki (kiitos Suvi:):

Hannan kasvatit Veeti ja Lisbeth osallistuivat omistajineen myös kisaan ja tekivät oikein hienot radat. Jatkossa varmaan kuullaan heistä agikentillä .  Tiistaina ja torstaina aiomme osallistua epiksiin Sastamalassa ja Mutalassa, koska virallisia kisoja ei heinäkuussa liiemmin ole.

Sunnuntaina vierailimme Mannanmäen näkötornilla Hämeenkyrössä. Se on auki vain kolmasti kesässä. Sieltä oli upeat näköalat Kyrösjärven ympäristöön. Horisontissa siinsi myös Haverin punainen kaivostorni. Ansometsä peitti näkyvyyden Viljakkalan kirkkoon.