Palasin vuorotteluvapaalta töihin 9. elokuuta ja on pitänyt sen verran kiirettä, etten ole ehtinyt blogia kirjoitella... Työt haittaavat sen verran harrastuksia .  Kesä- ja "talvikauden" agilitytreenit ovat elokuusta alkaen olleet päällekkäin eli treenit neljänä iltana viikossa. Lisäksi samana päivänä, kun palasin töihin, tuli kaivinkone kaivamaan autokatos-varaston perustuksia, ja tällä hetkellä runko odottaa suoja-aineen maalaamista.

Eilen oli Takuttien kisa Tampereella ja siellä päättyi suunnitellusti Eevan ja Lukan kisakausi. Eli Eeva ja Luka aloittivat juhannuksena kisaamisen Hailuodossa. Seuraavat kisat olivat Vöyrillä ja Kokkolassa heinäkuussa, elokuussa Tampereella ja Orivedellä ja syyskuussa Nokialla. Yhteensä 17 startttia.

nät Sijoitus Pist. Paikka ja aika Tuomari
AGI Perusrata mini-3 EH   16. 9,74 Kokkola 11.7.2010 NYBERG JOHANNA
AGI Hyppyrata mini-3 -   [hyl]   Kokkola 10.7.2010 NYBERG JOHANNA
AGI (KV-koe) Perusrata mini-3 E   23. 5,00 Kokkola 10.7.2010 NYBERG JOHANNA
AGI Perusrata mini-3 E   7. 1,48 Kokkola 9.7.2010 KOKKONEN TUIJA
AGI Perusrata mini-3 E   5. 5,56 Vöyri 8.7.2010 SIVONEN VESA

Näistä Kokkolan kisoista löytyy paras tulos 0vp ja aikavirhe 1,48. Eilen Tampereella agilityradalla 0 vp aikavirhe 2,73, sijoitus 8./28 .

Ylöjärven koirakerhon Mestiksissä 5.9. 2010 Eeva ja Luka sijoittuivat kilpailevissa mineissä toiseksi maineikkaan Villen ja Klenin jälkeen .

Sydämellinen kiitos Eevalle sinnikkäästä kisaamisesta Lukan kanssa . Kiitos myös Jukalle, joka tyttöjä kaitsien hoiti myös videokuvaamisen. Eikä mulla ole edes ainuttakaan valokuvaa tästä kisaparista tähän laittaa . Eli kuvassa vain Luka.

Ylökin mestiksissä veteraanikisassa kisasi myös Rose 12v 8kk, valitettavasti ohjasin väärälle esteelle. Alla kuva meistä (kuvaaja H. Saarinen)

Kesätreenit Mutalassa päättyivät perjantaina 24.9. Kiitos ryhmäläisille muistamisesta! Hyvää jatkoa agilityn parissa Aatu ja Marko/Johanna, Vili ja Helena, Osmo ja Heli, Piitu ja Jaana  sekä Peppi ja Jaana .

Vielä menestysuutisia: Pasi ja Pimu (Ansometsän Ametist)  saivat ekan nollavoiton kolmosissa eilen eli eiköhän se ole eka valiokiinnitys - onnittelut

Ja tänään Hanna ja Jeppe (Ansometsän Bastilion) 3. sija medi 1:ssä Tampereella - onnittelut .