Alkuvuosi on vierähtänyt vikkelään ja siinä samalla kolmen kuukauden vuorotteluvapaa . Tekemistä on ilmeisesti riittänyt, kun en ole tänne kuulumisiakaan ehtinyt kirjoittaa. Kisojen osalta kevät on ollut rauhallista eli vasta maaliskuun 3. päivä kisasimme Taran kanssa Lempäälässä ja siellä sijoitus hienosti 3. valitettavalla 0,37 sekunnin yliajalla. Hyppäri ei sitten niin hyvin mennytkään...

Seuraavat kisat Jyväskylässä 25.3. Taran ja Ansin kanssa. Täytyy sanoa, että ne oli kilpajuoksut juoksujen kanssa. Ansin radat meni täysin pieleen: kiellot keinulla ja toisella radalla putki houkutti enemmän kuin aa ja muutenkin meno tahmeata - niin ja juoksu alkoikin sitten seuraavana päivänä. Taralla meni vähän paremmin tosin vain toiselta agiradalta tulos, 5 vp puomin alastulolta, ihanneaika alittui kuitenkin ja nyt kun katsoin tuloksia olimmekin näköjään KOLMANSIA !!! eikä edes tiedetty jäädä palkintojen jakoon!!!

Maaliskuun toisena viikonloppuna osallistuimme MH C-toimitsija kurssille Ikaalisissa. Meitä oli neljä SJRT:t ryn edustajia. Kurssi oli antoisa ja loppukoekin meni läpi. Nyt vaan harjoittelemaan kuvauksissa.

Ansometsän Sydämelliset täyttivät maaliskuun 17. päivä yhden vuoden: Onnittelut Nipsulle, Hymylle, Rambolle ja Milalle . Susun video Hymystä Onnea Hymylle löytyy  youtubesta (tää kone ei nyt suostu kopioimaan osoitetta..)

Agilitytreenit ja tokoilu jatkuu edelleen ProCaniksessa ja sunnuntaisin vapaaharjoittelu Meirän Hallissa. Kesää kohti mennään ja toivottavasti kisaintoa riittää

Rose ja Täpy keväthangilla 2012

Pluto