Niin tuli se sunnuntai, jolloin viimeinenkin SydäMellinen lensi pesästä .  Tuntuu tyhjältä ja hiljaiselta. Hali, Valo, Hymy ja Omega ovat asettuneet omien perheidensä pariin ja nauttivat kaikesta huomiosta ja hoivasta kuten pikkupennun pitääkin. Melli on palannut myöskin isäntäperheensä luo, Cara-russelin kaveriksi. Kokonaista 2,5 kk Melli oli pois kotoaan pentujen takia. Se osoittautui poikkeuksellisen lempeäksi ja huolehtivaksi emäksi. Se imetti, puhdisti ja helli pentujaan mallikkaasti. Varmaan tämä ajanjakso Mellin elämässä oli melkoinen myllerrys ja paluu "arkeen" voi ottaa aikansa. Vielä kiitos Mellille ja Mellin isäntäväelle hyvästä yhteistyöstä .

Omega-vesseli nakersi viimeisenä yönään kameran usb:n poikki, lienee jäänyt liian houkuttelevasti pöydän reunalta roikkumaan, joten kuvia tähän en saanut liitettyä.

Lauantaipäivän vietin Omegan kanssa Lohjalla russeleiden JTO:n keskustelutilaisuudessa. Sinne oli kokoontunut kymmenkunta aktiivia pohtimaan russeleiden jalostuksen tulevaisuutta. Toivotaan, että russeleissa säilyy aito positiivisessa mielessä terrierimäinen luonne ja myös käyttöominaisuudet, joita mielestäni ei pidä unohtaa tämän sitkeän ja monipuolisen luolakoiran kohdalla.

Niin ja Taran kanssa avataan agilitykisakausi Nokialla 28.5. Ilmot sisässä myös Takuttien kisaan 1.6.

Kuvassa Tara agiliitää