Sunnuntaina 11.4 kävin Meirän Hallin päättäjäisissä Lukan, Tessun ja Pluton kanssa. Siellä näimme myös Kirsin, Reetan, Pepin, Astan ja Kallen. Kalle on hauska pikkuäijä, kuin kotonaan vaikka missä. Asta pääsi kokeilemaan putkeakin. Luka ja Peppi pääsivät tokoilemaan, hieman taisi olla taidot ruosteessa ainakin Lukalla - Pepin seuraaminen oli aivan upeata.

Tiistaina kävin Kokemäellä Peetsa Vilanderin pakeilla kasvattini Sulon ja emäntänsä Sarin kanssa. Peetsa testasi Sulon ja totesi ongelmaa olevan emännän ja koiran suhteessa, poika kun alkanut pomottamaan emäntäänsä. Mikään pelkuri Sulo ei ole vaan  paremminkin johtaja-ainesta. Peetsa arveli tilanteen olevan hyvin hoidettavissa muutamalla koulutuskerralla. Sari ja Sulo lähtivät aloittelemaan huomioimattomuuskautta.

Torstaina ajelimme Kairojen Sarin kanssa Vantaalle mukanamme Täppi pentueineen sekä hoitoemäntänsä Mari. Kaikkien kuulot olivat kunnossa - siis pentujen .

Lauantaina 17.4. starttasivat uusin koteihinsa Ansometsän Lumihippu Kangasalle, Ansometsän Lumikukka Sastamalaan ja Ansometsän Lumiukko Tampereelle. Ansometsän Lumikki jäi vielä viikoksi odottamaan Kuopioon lähtöä. Oli siinä tohinaa kun uudet onnelliset pennuomistajat lähtivät pikkurusseleineen kohti uusia seikkailuja - Onnea heille kaikille .

 Kuvassa Ansometsän Lumikukka ja Tiikeri, Marin ja Jannen komia kissa