Lunta on tullut kolattavaksi asti ja koirat nauttivat lumileikeistä. Viime sunnuntaina treenasimme Lukan kanssa tokoa ProCaniksessa Marian ohjauksessa. Jäävät liikkeet ja luoksetulon pysäytys vaatii kovasti treeniä, mutta Marialta saimme oivia neuvoja. Onneksi kirjoitin muistiin näitä ohjeita...Täällä kotona olemme viime päivinä harjoitelleet Lukan kanssa sauvakävelyä juoksuvyön kanssa ilman sauvoja:). Olen vahvistanut eteenmenoa naksulla ja vähitellen liitän siihen vihjesanan "eteen". Toivottavasti pian pääsemme toteuttamaan Koirat-lehden koirakon kunto-ohjelmaa täydellä teholla.

Tessun agiharkoissa harjoittelimme sylikääntöä radalla, seuraavalla kerralla poispäin kääntöä. Kotiläksynä em asiat myös.  Tessun kolmannessa bh-treenissä treenasimme yksitellen luoksetuloa, kun muut ottivat paikallaoloa. Tessun paikallaolo alkaa sujua jo mukavasti, se ei paljon noteeraa muita koiria. Palkitsin sitä ahkerasti makupaloilla.

Ansin kanssa ollaan harjoiteltu ruokakupin kanssa maahanmenoa ja paikallaoloa. Hienosti likka oppii asioita, kunhan muistan nostaa vaatimusta vähitellen.

Pennut kasvavat edelleen. Kiinteä ruoka maistuu riippuen miten ovat ehtineet imutella mammanmaitoa. Ne ovat alkaneet leikkiä keskenään ja pehmolelujakin jo raahataan. Tosin Taraa kaappaa lelut itselleen kun silmä välttää...

Tara on ollut mukana päivittäisillä lenkeillä Lippaanlahden jäällä. Uni maittaa koko porukalle lenkin jälkeen.