Mellin pennut täyttivät eilen 4vk. Kyllä aika menee nopeasti. Pennut saivat keskiviikkona ensimmäisen kerran kiinteää ruokaa eli Royal Canin Starteria liotettuna. Ja hyvin maistui. Muutaman päivän sisään ateriakerrat kasvavat 4:ään/ pv. Pennut tulevat vikkelästi koristaan kuullessaan ääniä, ne leikkivät keskenään, pitävät hurjaa murinaa, haukkuvat ja kiskovat leluja keskenään. Nukkuessaan ne sätkivät ja ääntelevät: näkevät varmaan metsästysunia .

Mellin isäntäväki kävivät vierailulla ja jälleennäkeminen Mellin kanssa oli liikuttavaa. Melli palaa kotiinsa, kun pennut vieroitettu ja kaikille tiedossa oma koti. Tuleva sijoitusemäntä Kaisa kävi myös pentuja katsomassa ja myös hänen perheensä on täpinöissä uudesta russelista Jerin kaveriksi.

Ansi, Pluto ja Tara kävivät kettua katsomassa. Pluto kävi kuumana ja vieraili luolassakin jo. Ansi suhtautui aiempaa vaisummin kettuun, mutta säesti kyllä Plutoa innokkaasti haukkuen. En voinut olla kokeilematta myös Taran suhtautumista luolailuun, kun syksyllä A-koe meni pieleen valeraskauden takia. Astutuksesta on kolme viikkoa ja näinollen kokeilu oli sikäli vielä sallittua. Ja voi sitä intoa, millä Tara syöksyi ahdinkoon ja siitä pesälle kettua haukkumaan . Eli tästä on sitten hyvä lähteä uudelleen A-kokeeseen, kunhan nämä pentuhommat on ensin hoidettu. Ultra on ensi tiistaina - mitään tiineyden merkkejä ei vielä ulospäin näy.

Harjavallasta kävivät vierailulla Kirsi, Kerttu ja Kalle sekä Peppi (Kallen kuvat alimmaisena).

Keskellä kuva Kyöstistä (Ansometsän Mylläri), joka sisaruksineen täytti hiljattain 1 v - Onnittelut Leeville, Rollelle, Hugolle, Eetulle ja Kyöstille .

Ja kuvat Kallesta (Saxon Hill´s Octopur Scott)