Kesä hurahti nopeasti ja sitten hajosi kone... Tässä lyhyesti tapahtumia, valitettavasti vielä ilman kuvia, koska Windows 8 suuret salaisuudet eivät ole vielä avautuneet minulle :(

20.-28.6. lähtivät Kultahiput maailmalle: Hulda (Ansometsän Tähtihippu) Jennille Saloon, Russe (Ansometsän Pikkumammutti) Rialle Helsinkiin, Santtu (Ansometsän Ruska-Evert) Suikkasille Imatralle, Elmo (Ansometsän Veini-Kullervo) Hermusille Nastolaan ja Penni (Ansometsän Unna-Linnea) sijoitukseen Kaille ja Nooshinille Tampereelle. Pennut ovat nyt 5 kuukauden ikäisiä, alkuhankaluudet puremisineen alkavat olla ohi ja uusia asioita opitaan innolla. Penni korkkasi näyttelyuransa Tampereella Eläinten päivän mätsärissä voittaen pikkupennut ja tullen BIS 3. kovassa seurassa. Elmo on ollut pentukoulussa. Lisään tähän kuvia jossain vaiheessa.

20.6. hain työkaverini Ailan kanssa Roomasta Italiasta Valerio Violetta Jack - nimisen urospennun. Se on syntynyt Toscanassa 26.2.2013  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER35075/13&R=345.  Valerio löysi sijoituskodin Tampereelta Oksasen perheestä ja sai kutsumanimen Nero. Nero on osallistunut pentu- ja arkitottelevaisuuskurssille ja osoittautunut erittäin oppivaiseksi russelipojaksi.

7.7.  Ansometsän Terrinaattorit kisasivat agirodussa tullen sijalle 26. Joukkueessa kisasivat Kirsi ja Orvokki, Suvi ja Tessu, Hanna ja Jeppe sekä allekirjoittanut ja Pluto.

13.7.  Nero kävi tutustumassa luolailuun Rambon kaverina.

20.7. Rambo (Ansometsän Omega) saavutti luolakokeessa B-tuloksen 40p.

28.7.Tessu (Karrell Lord Chester)  ja Rambo osallistuivat Porin kv-näyttelyyn saavuttaen hienosti molemmat EH-tuloksen (erittäin hyvä) ja Rambo vielä AVK3 sijoituksen.

10.8. Pluto (Terrestrial Moonstruck) sai eka LUVA:nsa 1. luokassa sijoittuen hienosti kakkoseksi.

23.8. Ansi (Terrestrial Agatha Rabiata) osallistui MEJÄ-kokeeseen Ikaalisissa, tuloksena 0, koska hirvi seisoi keskellä jälkeä sekoittaen Ansin ajatukset.

31.8. Mila (Ansometsän Hali) suoritti MH- luonnekuvauksen hyväksytysti.

6.9. Rambo (Ansometsän Omega) sai LUT-kokeessa Parkanossa C-tuloksen 39p.

8.9. Pluto (Terrestrial Moonstruck) sai toisen LUVA:n Nokialla sijoittuen 1.

21.9. Pluto (Terrestrial Moonstruck) sai kolmannen LUVA:n Hausjärvellä sijoittuen 1. ainoalla nollatuloksella.